ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: “Η Κυβέρνηση της ΝΔ βάζει ταφόπλακα στην Ελιά Καλαμάτας ΠΟΠ με μια απόφαση-πρόκληση”

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας

“Μοιραίοι, Δειλοί και άβουλοι…
Να τους χαίρεστε…

Με μια απόφαση πρόκληση η Κυβέρνηση της ΝΔ βάζει ταφόπλακα στην Ελιά Καλαμάτας ΠΟΠ και μακροπρόθεσμα στην Ελιά Καλαμών. Μετά την Μαύρη Σταφίδα άλλο ένα εμβληματικό προϊόν της περιοχής μας απειλείται με οριστική εξαφάνιση μιας και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ φαίνεται πως κόπτεται για τα συμφέροντα των εισαγωγέων σε βάρος των Ελλήνων και μεταξύ αυτών και των Μεσσήνιων παραγωγών. Δυστυχώς δικαιώνεται καθημερινά η αείμνηστη Πρόεδρος μας Φώφη Γεννηματά που πρώτη είχε μιλήσει για τις προτεραιότητες της Μητσοτάκης Α.Ε
Συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων του και χέρι χέρι με τον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου που ξεκίνησε το έγκλημα εις βάρος της Ελιάς Καλαμάτας ΠΟΠ & της Ελιάς Καλαμών ο Υπουργός της ΝΔ κ. Γεωργαντάς έβαλε την υπογραφή του υπέρ της ελεύθερης χρήσης της προστατευόμενης ονομασίας Καλαμάτα για Ελιές Καλάμων από όλο τον κόσμο. Δηλαδή να μπορεί ο οποιοσδήποτε στον πλανήτη καλλιεργεί Ελιές Καλάμων να της διακινεί με την ονομασία Καλαμάτα.
Να τον χαίρονται…οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού.
Μάλιστα σε ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ή άγνοιας ο Υπουργός στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται για την σημασία των προϊόντων ΠΟΠ βρισκόμενος προφανώς σε τεράστια σύγχυση μιας και ο ίδιος μπαίνει πλέον στον πάνθεον με τους νεκροθάφτες των συμφερόντων των παραγωγών και Τυποποιητών προϊόντων ΠΟΠ.
Δυστυχώς οι Μεσσήνιοι παραγωγοί πλήρωσαν ακριβά το τίμημα των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για τα εμβληματικά προϊόντα της χώρας μας και της περιοχής μας”.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: “Η Κυβέρνηση της ΝΔ βάζει ταφόπλακα στην Ελιά Καλαμάτας ΠΟΠ με μια απόφαση-πρόκληση”
To Top