Τουρισμός

Πάσχα στην Καλαμάτα: 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης

ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΙΣ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας επιλέγουν και φέτος πολλοί Έλληνες για τις πασχαλινές τους διακοπές. Ο ηλιόλουστος και ανοιξιάτικος καιρός καθιστά ιδανική μια εξόρμηση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τις ημέρες του Πάσχα.

Τα μηνύματα από τα ξενοδοχεία της πόλης είναι ευχάριστα με τους υπεύθυνους να δηλώνουν στο MessiniaLIVE πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, αφού η πληρότητα στις κρατήσεις αγγίζει το 100%

ELEKTRA SPA HOTEL-ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Πολλοί είναι οι επισκέπτες κυρίως οικογένειες, αλλά και ζευγάρια που κλείνουν δωμάτιο για 3 με 4 ημέρες. Ο υπεύθυνος υποδοχής στο ELEKTRA SPA HOTEL στο Λιμάνι Καλαμάτας, Σπύρος Μάλαμας, μας δήλωσε ότι “σήμερα είμαστε στο 98% των κρατήσεων και από αύριο Μεγάλη Πέμπτη φτάνουμε το 100%. Οι τιμές στα δωμάτια είναι στα 140 ευρώ μαζί με διατροφή.

ΜESSINIAΝ BAY- ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΕΡΓΑ

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις κρατήσεις δηλώνει ο ιδιοκτήτης του Messinian Bay, Δημήτρης Πατριαρχέας, κάνοντας λόγο για πληρότητα 90% που αναμένεται να γίνει 100% τις επόμενες ημέρες. “Πρόκειται για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής”, όπως μας είπε χαρακτηριστικά. “Το τριήμερο το ξενοδοχείο είναι κλεισμένο στο φουλ, κυρίως από οικογένειες που επιλέγουν Καλαμάτα και παραθαλάσσια διαμονή με τις τιμές των δωματίων να κυμαίνονται από 70 με 95 €. Οι κρατήσεις έγιναν κυρίως διαδικτυακά, ενώ η κίνηση καταγράφεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι”. Όπως μας είπε, πριν 2 εβδομάδες, οπότε και συνήθως γίνονται οι κρατήσεις για το Πάσχα, ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός, καθώς θύμιζε περισσότερο χειμώνα, γεγονός που απέτρεψε πολλούς να κάνουν κρατήσεις εκείνο το διάστημα. Οπότε τώρα, τελευταία στιγμή, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να κλείσουν δωμάτιο. Να σημειώσουμε ότι το ξενοδοχείο θα κάνει εορταστικό δείπνο και γλέντι με ψήσιμο αρνιών και πασχαλινό μπουφέ.

ELITE CITY RESORT-ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Για τρεις με τέσσερις ημέρες έχουν κάνει κράτηση οι επισκέπτες στο ELITE. Όπως μας δήλωσε ο Δημήτρης Καραγγελής από το Τμήμα Υποδοχής του ξενοδοχείου, η πληρότητα αγγίζει το 100%, με κλεισμένα και τα 160 δωμάτια που διαθέτει, για τις επόμενες 3 με 4 ημέρες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι τιμές στα δωμάτια κυμαίνονται από 120 έως 140 €, ενώ το ξενοδοχείο προσφέρει στους πελάτες του το καθιερωμένο εορταστικό πασχαλινό γεύμα ( νηστίσιμος μπουφές τη Μ.Παρασκευή, Αναστάσιμο Δείπνο το Μ.Σάββατο και το παραδοσιακό γλέντι της Κυριακής του Πάσχα με το ψήσιμο των αρνιών στις σούβλες.

LIDA APARTMENTS-MΙΚΡΗ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

Κλεισμένα όλα τα δωμάτια έχει και η ιδιοκτήτρια του LIDA Apartments, Χρηστίνα Μελεξοπούλου. Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE τα δωμάτια είναι κλεισμένα για 3 με 4 διανυκτερεύσεις, από οικογένειες, που προτίμησαν την εξοχή της Μικρής Μαντίνειας για τις πασχαλινές τους διακοπές. Η ίδια έκανε πολύ καλά πακέτα προσφορών 180 € το τριήμερο για μια τετραμελή οικογένεια, και 120 € το τριήμερο το δίκλινο.

BELVEDERE HOTEL-ΑΝΩ ΒΕΡΓΑ

100% πληρότητα και στα 18 δωμάτια του ξενοδοχείου μας δήλωσε πως έχουν η Γεωγία Κακαλή, από το Βelvedere στην Άνω Βέργα. Οι κρατήσεις αφορούν όλη τη μεγάλη εβδομάδα έως και τις 10 Απρίλη, ενώ το ξενοδοχείο θα παρέχει στους πελάτες του αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα.

REX- ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ

Το MessiniaLIVE μίλησε με τον διευθυντή του REX, Νίκο Γεωργακάκη, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς η πληρότητα του ξενοδοχείου είναι στο 100%, και για τα 44 δωμάτια που διαθέτει το ξενοδοχείο. Διαμονή στο κέντρο της πόλης επέλεξαν κυρίως οικογένειες και οι διανυκτερεύσεις κατά μέσο όρο αφορούν 3 με 4 ημέρες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. Με την τιμή της διαμονής στα 90 ευρώ με πρωινό, το ξενοδοχείο παρέχει και αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γλέντι.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

“Σύμφωνα με την πληροφόρηση, την οποίαν έχει ο Δήμος Καλαμάτας από τα ξενοδοχεία της περιοχής, οι κρατήσεις για το Πάσχα κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, τα οποία αγγίζουν το 100%”. Αυτό ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, η Αντιδήμαρχος Παναγιώτα Ντίντα, προσθέτοντας ότι “το μεγάλο κύμα επισκεπτών αναμένεται να αφιχθεί στην Καλαμάτα και την περιοχή της τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή”.

Η Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι ο Δήμος Καλαμάτας έκανε πολλές προωθητικές ενέργειες, με προβολή της πόλης και της περιοχής της από τον έντυπο Τύπο και από τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας.

Ενδεικτικά, παρατίθεται καταχώρηση του Δήμου Καλαμάτας στο ένθετο «Ταξίδια» της εφημερίδας «Καθημερινή», που κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου 2018.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Περδικέα, Θανάσης Πουλόπουλος

Πάσχα στην Καλαμάτα: 100% πληρότητα στα ξενοδοχεία της πόλης
To Top