Αθλητισμός

ΠΑΣ Ράχη: Αλλάζει τις ισορροπίες με Τρικουράκη

Μία πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση ουσίας ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Ράχη αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αποστόλη Τρικουράκη!

Έναν παίκτη με ποιότητα και τεράστια εμπειρία, ο οποίος διακρίνεται για το ήθος του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω του κορονοϊού, ο 36χρονος μέσος πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ τοπική με την φανέλα του Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Επί μία και πλέον δεκαπενταετία αποτέλεσε «σημαία» και φυσικός ηγέτης του Απόλλωνα Καλαμάτας, φτάνοντας μάλιστα με τον ιστορικό σύλλογο τρεις φορές σε τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Αναγέννηση Παραλίας, ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Η απόκτηση του Τρικουράκη αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους «κανονιέρηδες», που κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που είχε αρκετές προτάσεις και θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί τη νέα περίοδο σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές κινήσεις για τους νεοφώτιστους στην Α1 τοπική. Λέμε εκτός απρόοπτου, καθώς υπάρχει μπροστά πολύς χρόνος για να πέσει η «αυλαία» της μεταγραφικής περιόδου και ίσως προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί ακόμα οι: Γιώργος Κωστέας, Θανάσης Κωστέας, Ηλίας Καπόγλης, Δημήτρης Πετσόπουλος, Γιάννης Βόλος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου και Θανάσης Τσακόγιωργας.

Αποστόλη, να είσαι «σιδεροκέφαλος»!”, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΠΑΣ Ράχη: Αλλάζει τις ισορροπίες με Τρικουράκη
To Top