Αθλητισμός

Παρουσίασε τη νέα της φανέλα η Εράνη Φιλιατρών

Αποκαλυπτήρια στη νέα της φανέλα έκανε η Εράνη Φιλιατρών. Στην καινούρια εμφάνιση κυριαρχεί- όπως είναι φυσικό- το πράσινο χρώμα, φέροντας σχέδιο στην εμπρός πλευρά που δίνει την αίσθηση του ανάγλυφου. Είναι τεχνολογίας Softlock της εταιρίας Macron, που είναι ύφασμα υψηλής τεχνολογίας ειδικά σχεδιασμένο για κιτ αγώνων.

Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τουρνουά ακαδημιών που διεξήχθη με επιτυχία τις προηγούμενες μέρες και αποτέλεσε γιορτή για μία ακόμη χρονιά στα Φιλιατρά, οι άνθρωποι της Εράνης έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο και σύντομα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Σε ότι έχει να κάνει με το τουρνουά, με ανακοίνωσή τους οι πράσινοι ευχαρίστησαν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του:

Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ευχαριστεί θερμά το δήμο Τριφυλίας, τον Εμπορικό σύλλογο Φιλιατρών και την ΕΠΣ Μεσσηνίας για την συνδιοργάνωση και ολοκλήρωση του 4ο Filiatra summer cup 2022! Θέλουμε να συγχαρούμε επίσης όλους τους συμμετέχοντες παιδιά, αθλητές, προπονητές, υπεύθυνους ακαδημιών, συλλόγους, γονείς αλλά και όλους τους χορηγούς μας επαγγελματίες και πολίτες τις περιοχής μας, για τη στήριξη και βοήθεια που μας παρείχαν!”

 

Παρουσίασε τη νέα της φανέλα η Εράνη Φιλιατρών
To Top