Αθλητισμός

Παρουσία Βασιλόπουλου η κοπή πίτας του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου

Παρουσία παραγόντων, αθλητών και φίλων του αθλητισμού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η κοπή πίτας του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Παραλίας, παρουσία του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και αρκετών μελών του Δημοτικού συμβουλίου.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος στον χαιρετισμό του ανέφερε πως ο Δήμος είναι κοντά στα σωματεία και τους αθλούμενους έχοντας αυξήσει τον προϋπολογισμό για τον αθλητισμό και τις υποδομές και θα στηρίξει τις προσπάθειες των συλλόγων. Ζήτησε την συνεργασία των σωματείων και ευχήθηκε να έχουν όλοι μία επιτυχημένη χρονιά με διακρίσεις για τον καλαματιανό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Τάκης Βασιλόπουλος ευχήθηκε η νέα χρονιά να ξεπεράσει τις προηγούμενες σε επιτυχίες και οι αθλητές να έχουν υγεία.

Εξέφρασε τη χαρά του γιατί όπως ανέφερε η Καλαμάτα έχει έναν δήμαρχο που αγαπάει τον αθλητισμό και ζήτησε με τη σειρά του να υπάρχει συνεργασία με τα σωματεία ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται να λύνεται εν τη γενέσει του με διάλογο και καλή πίστη από όλες τις πλευρές.

 

Παρουσία Βασιλόπουλου η κοπή πίτας του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου
To Top