ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας: Άγνωστοι βανδάλισαν τη νύχτα τα βαγόνια στο χώρο του πατινάζ

Zημιές προκάλεσαν άγνωστοι χθες το βράδυ στα βαγόνια του Πάρκου Σιδηροδρόμων. Όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, Δημήτρης Τσερεφός, 9 χρόνια που χρησιμοποιούν τα βαγόνια δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Οι δράστες αφού έσπασαν τα λουκέτα, μπήκαν μέσα και αφού άνοιξαν τον πυροσβεστήρα ψέκασαν όλο το βαγόνι, πέταξαν κάτω τα πράγματα, και σκόρπισαν τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει οι πρόσκοποι για άπορους της Καλαμάτας, έσπασαν ακόμα και την πρόσοψη των βαγονιών, σπάζοντας τις σανίδες. Όπως μας δήλωσε ο Δημήτρης Τσερεφός, αυτό έγινε μετά τις 9 το βράδυ, που ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, και οι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι.

Τι καταγγέλλει ο Δημήτρης Τσερεφός, επικεφαλής του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας

“Μόλις προχτές υπογράφηκαν οι νέες συμβάσεις μας για τα βαγόνια…. δυστυχώς η εικόνα των βαγονιών μας σήμερα είναι αυτή.


Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία κόσμου λόγω της νυχτερινής απαγόρευσης και την ατιμωρησία πιθανώς όταν τους πιάνουν και βανδάλισαν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά τα βαγόνια μας στον χώρο του πατινάζ.

Δεν μας έκλεψαν τίποτα αλλά οι καταστροφές είναι αρκετές και η μεγαλύτερη ήταν ότι σκόρπισαν τρόφιμα που είχαμε μαζέψει για απόρους τής πόλης μας… ευελπιστούμε ότι όλοι οι υπεύθυνοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμείς αποφασισμένοι να κάνουμε το καθήκον μας προς τον τόπο μας και τον χώρο που κάνουμε τις δράσεις μας τα τελευταία χρόνια θα διορθώσουμε όλες τις ζημιές και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό να προσφέρουμε στο πάρκο που τόσο αγαπάμε και ανήκει σε όλους τους πολίτες και όχι σε μια μικρή ομάδα βανδάλων”.

Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας: Άγνωστοι βανδάλισαν τη νύχτα τα βαγόνια στο χώρο του πατινάζ
To Top