ΜΕSSINIA LIVE

Πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας από 25 Ιουλίου και για ένα μήνα

ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Θετικά απάντησε ο Διευθυντής του Τελωνείου Καλαμάτας Ιωάννης Κάββουρας στο αίτημα που του έθεσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, για τη διάθεση τμήματος της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καλαμάτας, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης κατά τη θερινή περίοδο.
Πρόκειται για το χώρο όπου παλιά βρισκόταν ο γερανός.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαμάτας, “ο χώρος στάθμευσης θα λειτουργήσει με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού κατοίκων και επισκεπτών της πόλης, που το καλοκαίρι μεταβαίνουν στο χώρο του λιμένα και, ευρύτερα, της Παραλίας.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο με το οποίο αποδέχεται το αίτημα του Δημάρχου, ο Διευθυντής του Τελωνείου αναφέρει τα εξής:
«Η Υπηρεσία μας, κατανοώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, λαμβάνοντας δε υπόψη την καλή συνεργασία μέχρι σήμερα και στηρίζοντας την προσπάθειά σας για την καλή εξυπηρέτηση, τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών της πόλης μας, δεν έχει αντίρρηση να σας διαθέσει προσωρινά (από 25-7-2017 έως και 28-8-2017) το τμήμα της χερσαίας ζώνης του λιμένα Καλαμάτας, όπως οριοθετείτε στο έγγραφό σας, παρά το γεγονός ότι είναι τελωνειακά ελεγχόμενος χώρος.

Σας επισημαίνουμε ότι η απόφασή μας βασίστηκε στη διαβεβαίωσή σας ότι η περιοχή που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης, θα λειτουργήσει σύμφωνα με αυτό που αναφέρεται στο έγγραφό σας, καθώς επίσης ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι, μετά την ανωτέρω ημερομηνία, ο χώρος θα παραδοθεί και πάλι για αποκλειστική χρήση του Τελωνείου στην μορφή που υπάρχει σήμερα».
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Διευθυντή του Τελωνείου για την καλή συνεργασία και την υποστήριξη εκ μέρους του της οικονομικής ζωής στην παραλιακή ζώνη”.

Πάρκινγκ στο Λιμάνι Καλαμάτας από 25 Ιουλίου και για ένα μήνα
To Top