ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H παραβατικότητα σε έξαρση… Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο στη Μάνη!

37XΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ 4 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΑ ΧΑΣΙΣ ΕΩΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ!

Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε προαύλιο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 4 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,1 μέτρα, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 144 γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΙΛΙΚΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

2 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΣΙΣ

Συνελήφθη, χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, στη Καρδαμύλη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων, ζυγαριά και τριβείο κάνναβης.

Τέλος, επίσης στην Καρδαμύλη συνελήφθη χθες (18.8.2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, τριβείο κάνναβης και σιδερογροθιά.

H παραβατικότητα σε έξαρση… Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο στη Μάνη!
To Top