Αθλητισμός

Παράσταση από ΕΠΟ, SL1 και SL2 στην Επιτροπή Λοιμοξολόγων που συνεδριάζει τη Δευτέρα 23/11

Η Δευτέρα 23/11 είναι η κρισιμότερη ημέρα για το μέλλον της Super League 2, καθώς συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμοξιολόγων, η οποία καλείται να εισηγηθεί σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sport fm Πάτρας  “θα υπάρξει προσωπική παράσταση στην επιτροπή Λοιμωξιολόγων από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ κ. Μπουτσικάρη και εκπρόσωπο της ΕΠΟ όπου θα ζητήσουν να δοθεί το “πράσινο φως” για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και άμεσα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στην Σούπερ Λίγκ 2 εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία και εκτιμούν ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα γίνει η έναρξη του νέου πρωταθλήματος”.

Εξελίξεις στα προσεχή 24ωρα “βλέπει” και ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος:

«Εμείς πιέζουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν λύσεις. Αλλά δεν μας βοηθάνε και τα κρούσματα αυτήν την στιγμή, πρέπει να μειωθούν. Μέχρι στιγμής μιλάμε για να πάει το κόστος στις ομάδες, αν βρεθεί άλλη λύση από την πολιτεία θετικό θα είναι», σημείωσε.

Παράσταση από ΕΠΟ, SL1 και SL2 στην Επιτροπή Λοιμοξολόγων που συνεδριάζει τη Δευτέρα 23/11
To Top