Αθλητισμός

Παραλειπόμενα από τη Μεσσήνη: Ο.. κάμεραμαν Αριστομενόπουλος και το τσίμπημα της μέλισσας

Την καταγραφή των αγώνων με δική του κάμερα ξεκίνησε ο Πάμισος από προηγούμενο φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη, ώστε ο Γιώργος Καλόμαλος να έχει στη διάθεσή του τα βίντεο των αγώνων και να προχωρά σε σχετική ανάλυση.

Το… συνεργείο της κάμερας τόσο στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό όσο και με τον Ακρίτα Κορώνης το Σάββατο το απόγευμα, αποτέλεσαν οι εκτός αποστολής, Γιώργος Αριστομενόπουλος και Θοδωρής Κατσιβαρδέας, μαζί με τους Άλεξ Μπόρχαν και Διονύση Παπαδόπουλο οι οποίοι επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού.

Απόντες επίσης από το πέμπτο φιλικό της ομάδας ήταν ο Γιάννης Μωράκης για προσωπικούς λόγους, και ο Αγγελόπουλος.
Ο Άγγελος Σαραντόπουλος δέχτηκε αρκετά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι με τον Ακρίτα Κορώνης, αλλά αυτό που του προκάλεσε μεγαλύτερη ενόχληση ήταν το τσίμπημα μιας μέλισσας!

Σε μία φάση προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο εξτρέμ των πρασίνων τινάχτηκε απότομα όχι γιατί δέχτηκε κλωτσιά αλλά γιατί αισθάνθηκε το τσίμπημα του εντόμου στο πόδι του. Το παιχνίδι διεκόπη για λίγο με τον γιατρό του αγώνα Ηλία Γιαννέλο να σπεύδει δίπλα του.

Την φροντίδα του γιατρού χρειάστηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα και ο δεύτερος βοηθός Δημήτρης Ταβουλαρέας, ο οποίος υπέστη ένα μικρό τράβηγμα.


Την ευκαιρία να τα πουν μετά από καιρό είχα στο περιθώριο του φιλικού αγώνα της Μεσσήνης, ο προπονητής τερματοφυλάκων των πρασίνων Πάρης Καλλιντέρης με τον αμυντικό μέσο του Ακρίτα Παναγιώτη Τσιμικλή.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Καλαμάτα τη σεζόν 2011-12 και συζήτησαν αρκετή ώρα για το καινούργιο φετινό τους ξεκίνημα σε Μεσσήνη και Κορώνη, αντίστοιχα.

 

Παραλειπόμενα από τη Μεσσήνη: Ο.. κάμεραμαν Αριστομενόπουλος και το τσίμπημα της μέλισσας

Δημοφιλέστερα

To Top