Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο Τάτσης, δεν τον άφησε ο Κούγιας, αλλά έδιωξε τέσσερις παίκτες!

Αναταράξεις προκάλεσε στην ΑΕΛ η ήττα απο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σύμφωνα με ενημέρωση των «βυσσινί», ο Γιάννης Τάτσης υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τέλος του ματς. Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας δεν την έκανε δεκτή και μετά από συζήτηση που είχαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.

Το μάρμαρο πλήρωσαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι -μετά από απόφαση του γνωστού ποινικολόγου και τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου- θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

Πρόκειται για τους Πλατέλλα, Φιλίπ, Γιουνές και Τρούγιτς. Στους δύο πρώτους ζητήθηκε να φέρουν προτάσεις από ομάδες, ενώ οι δύο τελευταίοι φεύγουν ως ελεύθεροι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους».

Παραιτήθηκε ο Τάτσης, δεν τον άφησε ο Κούγιας, αλλά έδιωξε τέσσερις παίκτες!
To Top