ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράδειγμα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους ο Δήμος Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας είναι ένας από τους λίγους της χώρας που αποτελεί παράδειγμα στην υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Αυτό παρατήρησε κατά την ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση που είχε με υπηρεσιακούς παράγοντες και προϊσταμένους υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, ο Διευθυντής Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας Μεσσηνίας και Λακωνίας Απόστολος Μανσούδης, παρουσία του Τεχνικού Ασφαλείας του Δήμου Γιάννη Νικολακόπουλου και του Ιατρού Εργασίας Θοδωρή Μαρκόπουλου.

Τονίστηκε, επίσης, ότι στόχος πρέπει να είναι πάντα η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εργασιακού περιβάλλοντος, η πρόληψη και η συνεχής μείωση των εργατικών ατυχημάτων και των επαγγελματικών ασθενειών και η προώθηση μέτρων προαγωγής της υγείας των εργαζομένων.

Σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, τόνισε ότι επιθυμία της Δημοτικής Αρχής είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των εργαζομένων. «Βασικό για εμάς όπως έρχονται υγιείς οι εργαζόμενοι έτσι να φεύγουν, όπου κι αν εργάζονται, ιδιαίτερα στα συνεργεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράδειγμα υγιεινής και ασφάλειας για τους εργαζόμενους ο Δήμος Καλαμάτας
To Top