Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος: Μεγάλη ομάδα η Άρσεναλ αλλά έχει και αδυναμίες

Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τα μυστικά της Άρσεναλ όσο λίγοι, αυτός δεν είναι άλλος από τον Sokratis. Οι ερυθρόλευκοι θα βρούν και πάλι απέναντί τους τους Λονδρέζους στους «16» του Europa League και σύμφωνα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο έχουν αρκετές πιθανότητες πρόκρισης.

Ωστόσο, όπως τόνισε o Καλαματιανός κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, για να συμβεί αυτό και να την αποκλείσουν όπως και πέρσι στους «32» του θεσμού (όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στους Λονδρέζους), θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δουν το κάθε ένα εκ των δύο ματς ξεχωριστά.

Αναλυτικά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα του OLYMPIACOS TV για:

Την κλήρωση κόντρα στην πρώην του ομάδα, Άρσεναλ: «Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό, γιατί μέχρι πριν 1-1,5 μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια ώστε να έχουμε αρκετές πιθανότητες να επαναληφθεί το περσινό».

Τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: «Διαφορές δεν έχει πάρα πολύ μεγάλες γιατί είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω-κάτω είναι η ίδια ομάδα με 2-3 προσθήκες. Είναι πολλά σημεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Αλλά έχει και σημεία που μπορούμε να τη χτυπήσουμε και να της κάνουμε ζημιά».

Για το πού πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός, ώστε να πάρει την πρόκριση: «Στο ότι το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Δηλαδή ότι θα πρέπει να τα δούμε ως δύο ξεχωριστά ματς. Πιστεύω ότι ο προπονητής έχει ήδη στον νου του την τακτική που θα πρέπει α ακολουθήσουμε και σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και με μία καλή μέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες».

 

To Top