Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: Η Παναχαϊκή πάει για άνοδο (vid)

«Η Παναχαϊκή πάει για άνοδο και όχι για πρωταθλητισμό». Αυτή τη φράση ο Σούλης Παπαδόπουλος την επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο τρεις-τέσσερις φορές χθες στις δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή γεμάτη ενθουσιασμό «πρώτη» της Παναχαϊκής με τον κόσμο να δίνει χρώμα με χειροκροτήματα, καπνογόνα και συνθήματα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας: «Το καλοκαίρι όλοι πρωταθλητισμό κάνουν. Παίρνουν κατηγορίες και τίτλους. Εγώ αυτό που είπα και στους ποδοσφαιριστές είναι ότι θέλω να πανηγυρίσουμε τον Μάιο. Με δουλειά, πειθαρχεία και ταπεινότητα όλα θα πάνε καλά.

Δεν πιέζομαι, το άγχος και η πίεση ήταν πέρυσι. Είναι διαφορετικά να αναλαμβάνεις μία ομάδα με 9 βαθμούς πίσω και αλλιώς να ξεκινάς από το καλοκαίρι. Έμειναν πολλά παιδιά από το περυσινό ρόστερ και όποιο παιδί δεν θέλει να συνεχίσει εάν εμείς το θέλουμε θα συνεχίσει.Ομως ίσως κάποια παιδιά στην πορεία να αποχωρήσουν, αυτό συμβαίνει με όλες τις ομάδες και πιστεύω ότι και η διοίκηση θα συμφωνήσει. Πάνω απ’ όλα είναι η Παναχαϊκή. Θα το πω για ακόμη μία φορά η Παναχαϊκή δεν πάει για πρωτάθλημα, πάει για να ανέβει. Δεν έχω φόβο που το λέω. Θέλουμε ο κόσμος μας να έρχεται στο γήπεδο και να ευχαριστιέται και να είναι ο 12ος παίκτης μας».

ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ

Ερωτώμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας ότι περιμένει ενίσχυση στον άξονα με την απόκτηση τριών τουλάχιστον παικτών που θα είναι έτοιμοι να μπουν στην ομάδα και να προσφέρουν. Συγκεκριμένα έκανε λόγο για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μέσου και επιθετικού.

ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΧΟΥΑΝ ΛΑΡΕΑ

Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού είναι σίγουρος ο Χουάν Λαρέα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται στην Πάτρα για να μπει στην προετοιμασία.

Οι παίκτες που ήταν χθες στην «πρώτη» είναι οι Στεργίδης, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κέρι,Τοπάλ, Ζυγκερίδης, Παπαχρονόπουλος, Στασινόπουλος, Λιμάτσι, Αγκαράι, Τσιάρας, Κολοβούρης, Μάριος Μικές, Κουλούρης, Χάντι, Μπουρλάκης, Μαστραντωνάκης, Νικόλα Καρακλάιτς, Πέταρ Καρακλάιτς, Σμίλτος και Μακρής. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Λιποράσε, Σίλβα και Θεοδωράκης.

Πηγή:pelop.gr

 

Παπαδόπουλος: Η Παναχαϊκή πάει για άνοδο (vid)
To Top