Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης αποχωρεί από το Δ.Σ, μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης

Aνακατατάξεις αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να αποχωρεί για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους. Στο διοικητικό σχήμα ως β’ Αντιπρόεδρος μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε πολύ μεγάλες αλλαγές στο σχήμα του διοικητικού συμβουλίου. Από το Δ.Σ. του Δικεφάλου αποχωρεί ο Γιώργος Σαββίδης, με τους λόγους να είναι προσωπικοί, αλλά και τεχνικοί.

Μαζί του θα φύγουν και οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Βαγγέλης Χρυσοχόος, ο οποίος ωστόσο διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως εμπορικός διευθυντής.

Από την άλλη, στο διοικητικό σχήμα μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Θα έχει μάλιστα τον ρόλο του β’ αντιπροέδρου και θα είναι υπεύθυνος για το project manager του νέου προπονητικού κέντρου.

Στο Δ.Σ. του ΠΑΟΚ θα μπουν επίσης ο Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), ο Βασίλης Χατζηαποστόλου (αναλαμβάνει το δίκτυο συνεργατών) και ο Δημήτρης Μουσάκης. Ο τελευταίος θα αναλάβει ως project manager της Νέας Τούμπας.

Το νέο διοικητικό σχήμα, το οποίο θα επικυρωθεί στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης αποχωρεί από το Δ.Σ, μπαίνει ο Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοφιλέστερα

To Top