Αθλητισμός

Πανθουριακός: Πρώτο δυνατό φιλικό με Διαβολίτσι – Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι θα ξεκινήσει ο κύκλος των φιλικών αγώνων για τις Μεσσηνιακές ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Πανθουριακός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο γήπεδο Μικρομάνης το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους και οι δύο τεχνικοί, Τάκης Σακελλαρόπουλος και Κώστας Παλαμάρας θα έχουν την ευκαιρία για τα πρώτα συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και τη Γ’ Εθνική, αντίστοιχα.

Στο μεταξύ, οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους την Παρασκευή στα γραφεία της ΕΠΟ όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανθουριακός θα μπεί στην κληρωτίδα με τις υπόλοιπες Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ (χωρισμένες σε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια). Από τις 52 Κυπελλούχες ομάδες, καθώς δεν διεξήχθη ο τελικός στην ΕΠΣ Κυκλάδων, οι 48 δήλωσαν συμμετοχή και θα χωριστούν σε 4 ομίλους των 12 ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης (31/8) θα είναι μονοί πράγμα που σημαίνει πως στην φάση που θα γίνει επίσης με συμμετοχή μόνο των Κυπελλούχων Ενώσεων, θα αγωνιστούν 24 ομάδες.

Η Καλαμάτα και οι υπόλοιπες ομάδες της Super league 2 θα μπούν στο Κύπελλο απο την 3η φάση.

 

Πανθουριακός: Πρώτο δυνατό φιλικό με Διαβολίτσι – Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδας
To Top