Αθλητισμός

Πανθουριακός- Πάμισος κόλλησαν στο “μηδέν”

Έχοντας από ένα ημίχρονο καλής απόδοσης o Πανθουριακός και ο Πάμισος Μεσσήνης έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Μεσσηνίας.

Ο Πάμισος παρουσιάστηκε καλύτερος στο πρώτο μέρος του αγώνα, που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο του Κορδία, και είχε τη μεγαλύτερη στιγμή του σε δοκάρι του Άγγελου Σαραντοπούλου στο 33ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ρονάλντο Αράπι.

Στο β΄ ημίχρονο ο Πανθουριακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και πίεσε ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο, έχοντας με τη σειρά του δοκάρι με τον νεαρό Αθανασόπουλο στο 71′.

Το ματς σφύριξε ο Απόστολος Καυκάς που είχε βοηθούς τους Κώστα Αδαμόπουλος και Χρήστο Γεωργαντά.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Αντώνης Μαυρέας, Αντώνης Παπαγιαννόπουλος): Κόκκαλης, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Moreira, Ράφτης (60 Αθανασόπουλος), Κανελλόπουλος (46΄ Μερκούρης), Τρίψας, Σπυρόπουλος (86΄ Εμμανουήλ).

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Γιώργος Καλόμαλος, Γιώργος Βλάχος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Αράπι (39′ Βλάχος) Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος (72′ Πολυχρόνης), Ντίσα, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπορχάν.

Πανθουριακός- Πάμισος κόλλησαν στο “μηδέν”
To Top