Αθλητισμός

Πανθουριακός – Νέο “μπαμ” με Νίκο Λιόλιο – Αποχώρησε ο Χότζας

Σούπερ ενίσχυση για την Θουρία που κέρδισε στο… νήμα τον ΑΟΔ για τον έμπειρο αμυντικό

Με ένα μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” μπαίνει στο 2022 ο Πανθουριακός καθώς έκανε δικό του το Νίκο Λιόλιο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που φόρεσε το καλοκαίρι την φάνελα του Ολυμπιακού Ανάληψης, βρέθηκε μια ανάσα απο τον ΑΟΔ, αλλά τελικά τον κέρδισε ο Πανθουριακός που συνεχίζει να ενισχύεται με στόχο τον τίτλο στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Με την απόκτηση του Λιόλιου ο Πανθουριακός κλείνει μία τριάδα σημαντικών κινήσεων μετά τους Άγγελο Σαραντόπουλο και Μιχάλη Ζαχαρόπουλο.

Ο Νίκος Λιόλιος ξεκίνησε την καριέρα του ως πρωταθλητής Ελλάδος Κ18 με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια ακολούθησε μια διαδρομή σε Β’ και Γ’ Εθνική με Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, Ηρακλή, Βύζαντα, Πανιώνιο και Καλαμάτα το 201314.

Ακολούθησε μια εξαιρετική σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης και η Καβάλα πριν επιστρέψει μόνιμα πλέον στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα και την Μαύρη Θύελλα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16. Φόρεσε τα μελανόλευκα για τέσσερις σεζόν για να ακολουθήσει ο Πανθουριακός, ο ΑΟ Διαβολιτσίου και ο Ολυμπιακός Ανάληψης το περασμένο καλοκαίρι.

Λύση συνεργασίας με Χότζα

Αντίθετα με τον Λιόλιο, παρελθόν από την από τον Πανθουριακό αποτελεί ο Δημήτρης Χότζας. Κατα τα λοιπά, η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου συνεχίζει την προετοιμασία της στο γήπεδο Σπερχογείας καθώς το γήπεδο Μικρομάνης έχει πραγματοποιηθεί σπορά, περιμένοντας πότε θα γίνει η επανέναρξη μετά τη νεα αναβολή που αποφάσισε η ΕΠΣΜ λόγω των αυξημένων κρουσμάτων.

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε ένα φιλικό ξεμούδιασμα με τους “ταύρους”. Απών είναι μόνο ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο επανόδου από το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους προσαγωγούς.

 

Πανθουριακός – Νέο “μπαμ” με Νίκο Λιόλιο – Αποχώρησε ο Χότζας
To Top