Αθλητισμός

Πανθουριακός-Κυπαρισσία: Συνάντηση Σπηλιώτη- Αξιοτόπουλου για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι

Συνάντηση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του ντέρμπι ΠανθουριακόςΚυπαρισσία, το οποίο θα κρίνει τον πρωταθλητή στην Α τοπική Μεσσηνίας, είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τον διευθυντή της διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και ο Βασίλης Σπηλιώτης ενημέρωσε για τις συνθήκες του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 4:30 μ.μ. στο γήπεδο Μικρομάνης και τα έγγραφα που έχουν αποστείλει οι δύο ομάδες.

Ο Πανθουριακός τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές με τους δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης για να χρησιμοποιηθεί μεγαλύτερο γήπεδο- αίτημα που υποστήριξε και ο ΑΟΚ- κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό, ενώ η Κυπαρισσία από την πλευρά της έχει ενημερώσει για παρουσία μεγάλου αριθμού φιλάθλων της στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο γήπεδο Μικρομάνης για την επίβλεψη της τάξης θα βρεθεί μια μονάδα ΟΠΚΕ και θα υπάρχει πρόβλεψη για την προσέλευση και αποχώρηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων, οι οποίοι θα καταλάβουν το χώρο πίσω από την ανατολική εστία του γηπέδου.

 

 

Πανθουριακός-Κυπαρισσία: Συνάντηση Σπηλιώτη- Αξιοτόπουλου για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι
To Top