Αθλητισμός

Πανθουριακός: Καλόμαλος στον πάγκο και πρώτες κινήσεις με Μπαστακό, Αθανασόπουλο, Κωνσταντακόπουλο

Με πρωταγωνιστικές βλέψεις θα μπει και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας ο Πανθουριακός.

Η πρώτη κίνηση από τον φιλόδοξο σύλλογο του Αγαθοκλή Χριστόπουλου έγινε στην άκρη του πάγκου με τον Γιώργο Καλόμαλο να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, διαδεχόμενος τον Αντώνη Μαυρέα.

Ο 45χρονος τεχνικός μετά απο δυο χρόνια στον Πάμισο Μεσσήνης που σφραγίστηκε απο την κατάκτηση του τίτλου και την συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, επιστρέφει στην κορυφαία τοπική κατηγορία με στόχο να κάνει το repeat.

Η συμφωνία με τον Καλόμαλο σήμανε και την έναρξη της υλοποίησης του σχεδιασμού και ο Πανθουριακός προχώρησε στις πρώτα μεταγραφικά deal.

Οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τρείς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα του ΑΟΔ, τον τερματοφύλακα Τάσο Κωνσταντακόπουλο, τον Βασίλη Αθανασόπουλο και τον Άγγελο Μπαστακό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το εκρηκτικό μεταγραφικό ξεκίνημα του Πανθουριακού θα έχει ανόλογη συνέχεια με εξίσου σημαντικά ονόματα του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η ομάδα θα κρατήσει τον βασικό κορμό του περυσινού ρόστερ με στόχο να παρουσιάσει ένα σύνολο υπερπλήρες σε όλες τις θέσεις.

Πανθουριακός: Καλόμαλος στον πάγκο και πρώτες κινήσεις με Μπαστακό, Αθανασόπουλο, Κωνσταντακόπουλο
To Top