Το δικό μου Σχολείο

Με πανευρωπαϊκό βραβείο στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι μαθητές των Εκπ.Μπουγά

TI ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟ MESSINIALIVE ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΣ “BEST BUSINESS PHILOSOPHY”

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά οι γονείς τους αλλά και οι μικροί μαθητές του Σχολείου, όταν σήμερα το πρωί έφτασαν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων- μετά από πάνω από 15 ώρες ταξίδι- από το Βελιγράδι.

Στις αποσκευές τους είχαν το βραβείο “Best Business Philosophy” που κατέκτησαν στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Νέων στο Βελιγράδι με την Εικονική τους επιχείρηση HELMET και το “έξυπνο κράνος”. Οι βραβευμένοι μαθητές παρά την κούραση του πολύωρου ταξιδιού ήταν ευχαριστημένοι από την πρωτόγνωρη και πολύ σημαντική εμπειρία του διαγωνισμού και μίλησαν στο MessiniaLive για τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις προσδοκίες τους μετά από αυτή την τόσο σημαντική διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Για τις ιδέες-εφευρέσεις που βραβεύτηκαν, για το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού αλλά και για την ικανοποίηση που εισέπραξαν τα παιδιά συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό, και επιστρέφοντας με το βραβείο “Καλύτερης Επιχειρηματικής Φιλοσοφίας”, μας μίλησε ο μαθητής της Β’Λυκείου, Γιάννης Μπουγάς, και παράλληλα διευθύνων σύμβουλος της εικονικής-και πλέον βραβευμένης- επιχείρησης HELMET.

To Top