Αθλητισμός

Πανελληνιονίκης ο Τσάμης στα Laser Radial U17 στη Ρόδο

Την πρώτη θέση στην κατηγορία U17 κατέκτησε ο Ευστάθιος Τσάμης του Ν.Ο.Κ. “Ο Ποσειδών” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου LASER RADIAL που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου.

Σε δύσκολες συνθήκες με ισχυρούς ανέμους πραγματοποιήθηκε αυτό το Πρωτάθλημα στη “σμαραγδένιο νησί”, αναγκάζοντας πολλές φορές τους ιστιοπλόους να υπερβούν τις δυνάμεις τους.
Ο Ευστάθιος Τσάμης ήταν σταθερός στις 9 ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Φέτος μετά την κατάκτηση του Περιφερειακού πρωταθλήματος στα Laser 4.7, ήρθε να προσθέσει μια ακόμη σημαντική διάκριση.

Η διάκριση είναι απλά η επιβράβευση των κόπων και των θυσιών ενός αθλητή.
Υπό τις οδηγίες του Καλαματιανού προπονητή Παναγιώτη Βεργινάδη, προπονητή του Ναυτικού Ομίλου κατοίκων Βουλιαγμένης, ο Τσάμης κέρδισε επάξια την πρώτη θέση στα U17, και θα συνεχίσει στην Αθήνα την προετοιμασία του το επόμενο διάστημα.

Σημαντική η συνεισφορά στο αποτέλεσμα και την προσπάθεια του Τσάμη είχε ο προπονητής του ΝΟΚ Λημνιός Παναγιώτης που τον προπονούσε τα τελευταία χρόνια και του έδωσε όλα τα εφόδια.

Ο φιλόδοξος ιστιοπλόος του ΝΟΚ φέρνει μια πανελλήνια διάκριση μετά από πολλά χρόνια στην Καλαμάτα στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα όνειρα πραγματοποιούνται όταν τα κυνηγάς!

To Top