Αθλητισμός

Πανελλήνιο Κύπελλο OPTIMIST 11χρόνων 18-21 Ιουνίου στον Μαραθώνα

Στις “μάχες” των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων καλούνται οι ιστιοπλόοι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να συμμετέχουν και να δώσουν το καλύτερο εαυτόν τους. Αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων στης 18-21 Ιούνιου στο Μαραθώνα.
Οι φιλόδοξοι μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Λημνιός Γιώργος και Πατικόπουλος Δημήτρης, με προπονητή τον Λημνιό Παναγιώτη θα συμμετέχουν σε αυτό το Πανελλήνιο και θα προσπαθήσουν να διακριθούν ανάμεσα σε 250 ιστιοπλόους από 65 ομίλους από όλη την Ελλάδα. Ο ανταγωνισμός μεγάλος αναμφισβήτητα ακόμα και σε αυτές τις ηλικίες υποδομών.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο Πρωτάθλημα διεξήχθη πέρσι στην πόλη μας με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης η Ε.Ι.Ο. με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού, της Δ.Ε Παλαιάς Φώκαιας, του Ν.Α.Ο.Π. Φώκαιας «ΠΥΘΕΑΣ» και την συμπαράσταση των ομίλων Ν.Α.Ο Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας καθώς και του Ν.Ο. Λαγονησιου διοργανώνουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist 2017 στις 24-28 Ιουνίου .
Εκεί ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας , με προπονητή τον Λημνιό Παναγιώτη, θα συμμετέχει με πέντε αθλητές οι οποίοι είναι οι εξής: ο Αδαμόπουλος Κων/νος, η Αδαμοπούλου Αγγελική, η Μαρισέλ Ξάνθη, η Τσαπάρα Διονυσία και ο Λημνιός Γιώργος, οι οποίοι έχουν και δικαίωμα διαμονής δωρεάν, αφού οι επιδόσεις τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα , που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο στην πόλη μας, ήταν πολύ καλές. Ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι πάντα ένα μεγάλο ιστιοπλοϊκό γεγονός και μια ιστιοπλοϊκή εμπειρία, που καλούνται οι αθλητές να την διαχειριστούν και να την εκμεταλλευτούν .

Πανελλήνιο Κύπελλο OPTIMIST 11χρόνων 18-21 Ιουνίου στον Μαραθώνα
To Top