Αθλητισμός

Πανελλήνιο Kύπελλο Ξυλορακέτας 22-23 Ιουνίου στον Άι-Λαγούδη Κυπαρισσίας

Διήμερο Κύπελλο Ξυλορακέτας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Ιουνίου στην Κυπαρισσία στην Παραλία “Αι Λαγούδη”.

Η αθλητική αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

Το Κύπελλο Ελλάδος Ξυλορακέτας -όπως και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα -διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και Α’ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (την Α’ ΕΣΑΞ) στην οποία υπάγεται και ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας.

Η ανάθεση έγινε με ομόφωνη απόφαση της Ομοσπονδίας, κατά την φετινή Γενική Συνέλευση, τον Μάρτιο, οπότε έγινε ο αγωνιστικός σχεδιασμός για το 2019. Αφού εξετάσθηκαν διάφορες προτάσεις το Σώμα κατέληξε στην απόφαση να αναθέσει την διεξαγωγή για φέτος πρωταθλήματος τεσσάρων αγωνιστικών, εκ των οποίων δυο θα φιλοξενηθούν σε ομίλους της Αττική, μια στη Λάρισα και μια στην Πελοπόννησο, με την Κυπαρισσία να αναλαμβάνει την φιλοξενία του Πανελληνίου Κυπέλλου! Σας περιμένουμε και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση! Η Κυπαρισσία μπροστά και αθλητικά…, όπως επισημαίνεται σε σχετική κοινή ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου και Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας.

 

Πανελλήνιο Kύπελλο Ξυλορακέτας 22-23 Ιουνίου στον Άι-Λαγούδη Κυπαρισσίας

Δημοφιλέστερα

To Top