ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνιο ΕΕ: Η επίσημη απάντηση της επιχείρησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ε.Ε.

“Το εμβληματικό και ιστορικό κτήριο του “Πανελληνίου” που αποτελεί σημείο συνάντησης αλλά και αναμνήσεων για όλους τους Μεσσήνιους, έχει ήδη ξεκινήσει και λειτουργεί από τις 12 Αυγούστου, ως καφέ εστιατόριο και χώρος διαμονής με 19 δωμάτια.

Ωστόσο, αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για εμάς η προσπάθεια από ορισμένους να λοιδορήσουν και να συκοφαντήσουν την επιχείρησή μας, η οποία κάνοντας μια πολύ μεγάλη επένδυση ανακαίνισε πρόσφατα το ιστορικό κτήριο και συνέβαλε στην ανάπλαση και ανάδειξη του ομώνυμου πάρκου του λιμανιού της πόλης μας.

Το “Πανελλήνιο” δραστηριοποιείται σύμφωνα με όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις του, σεβόμενο πάντα τους εργαζόμενούς του, παρέχοντας σε αυτούς πλήρη και ασφαλισμένη εργασία.

Δυστυχώς, αρνούμαστε να συμμετάσχουμε ή να απαντήσουμε στα σενάρια και τις σκοτεινές επιθυμίες κάποιων που δεν σεβάστηκαν τον κόπο και την επένδυσή μας.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι το Πανελλήνιο λειτουργεί όπως προβλέπει ο Νόμος και θα υπερασπιστεί το κύρος και τα δικαιώματά του με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο”.

Ακολουθεί και η ανακοίνωση των εργαζομένων που δουλεύουν στο “Πανελλήνιον”:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ

Πανελλήνιο ΕΕ: Η επίσημη απάντηση της επιχείρησης
To Top