Υγεία

Πανδημία και Μεταλλάξεις: “Ενδεχομένως να υπάρξουν τοπικά lockdown σε Νομούς που έχουν χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών” δηλώνει ο Σύψας

Τι επισημάνθηκε στη διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση του Δήμου Καλαμάτας “Πανδημία και Μεταλλάξεις”

ΣΥΨΑΣ: “ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ”

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση με θέμα «Πανδημία και μεταλλάξεις», πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας. Στο webinar εισηγητές ήταν οι Νίκος Σύψας, Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ , Υπεύθυνος Μονάδας Λοιμώξεων ΓΝΑ «Λαϊκό» και Κώστας Τούτουζας, Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ, Α’ Καρδιολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, ΓΝΑ «Ιπποκράτειο», Πρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας. Το συντονισμό της συζήτησης έχει ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Στη συζήτηση που μεταδόθηκε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Καλαμάτας, συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Γεωργία Θεοδωροπούλου, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Καλαμάτας Παναγιώτης Κατσαφάδος, η Επιμελήτρια της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας Δανάη Ελευθερίου, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Σκοπετέας και η Γ.Γ. του Δήμου Μαρία Νταμάτη.

 

To Top