Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Δώνης μετά τα πλέι οφ – Του έστειλε επιστολή ο Αλαφούζος

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου παίζεται στον Παναθηναϊκό. Οι σχέσεις Αλαφούζου – Δώνη είχαν φτάσει στο χειρότερο σημείο τους το τελευταίο διάστημα, η ρήξη έμοιαζε αδύνατον να γεφυρωθεί και οι δρόμοι τους χωρίζουν, έπειτα από απόφαση του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

O Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημερώνει πως η συνεργασία τους θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ και η ομάδα θα πορευτεί στη νέα χρονιά με νέο προπονητή στον πάγκο.

Μια κίνηση, φυσικά, που στέλνει την ομάδα χωρίς την κατάλληλη… ηρεμία για τα δέκα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, από τη στιγμή που θα βρίσκεται στον πάγκο ένας προπονητής ο οποίος απλά θα περιμένει το φινάλε για να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον σύλλογο.

Στην επιστολή ο Αλαφούζος εξηγεί μια σειρά από λόγους που επιθυμεί να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους μετά τα πλέι οφ και επί της ουσίας ζητάει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου να μην πληρωθεί η ρήτρα των 450.000 ευρώ που υπάρχει σε περίπτωση που διώξει το τεχνικό τιμ πριν τη λήξη της σύμβασης, δηλαδή το καλοκαίρι του 2021.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Δώνης μετά τα πλέι οφ – Του έστειλε επιστολή ο Αλαφούζος
To Top