Αθλητισμός

Παναγρινιακός- ΑΟ Διαβολιτσίου 0-0: Όρθιος στο Αγρίνιο, είχε τις φάσεις για διπλό

Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΑΟ Διαβολιτσίου στο Αγρίνιο αποσπώντας 0-0 από τον Παναγρινιακό για την αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής. Οι νερατζούρι παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο και αν ήταν περισσότερο εύστοχοι και προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να έχουν φύγει με ένα μεγάλο διπλό από την Αιτωλοακαρνανία.

Έδειξαν να έχουν ξεπεράσει τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ηλιόπουλος και Μουλιάτος στο πρώτο ημίχρονο και Πάγια, Βέλλης και Καντούτσης στο δεύτερο είχαν τις φάσεις για να παραβιάσουν την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι πήραν και τα σφυρίγματα του διαιτητή Σαφαρίκα με τους νερατζούρι να φωνάζουν για ένα πέναλτι σε σπρώξιμο πάνω στο Μουλιάτο στο 40ο λεπτό.

"Είχαμε αγωνιστικότητα και τα παιδιά έμειναν προσηλωμένοι στο πλάνο και δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε", ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μάρκος Στεφανίδης ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και συνέχισε:

"Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και είχαμε τις φάσεις για να σημειώσουμε γκολ αλλά είτε στην τελική πάσα, είτε στην εκτέλεση δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα. Κρατάμε τον βαθμό και την παρουσία και συνεχίζουμε...".

Παναγρινιακός: Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Παναγιωτόπουλος, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Τσοπανάς, Αγρογιάννης, Κούσης, Παντίλας, Αλουπισιάν

ΑΟ Διαβολιτσίου: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Βέλλης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Δημητρίου, Θώδης, Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (60' Γουερέ), Μουλιάτος (75 Πάγια).

 

 

Παναγρινιακός- ΑΟ Διαβολιτσίου 0-0: Όρθιος στο Αγρίνιο, είχε τις φάσεις για διπλό
To Top