ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγοπούλου: “Οιονεί απών ο Γ.Αθανασόπουλος. Ούτε ξέρει, ούτε μπορεί”

Με ανάρτηση στο facebook “απαντά” στην χθεσινή ομιλία του Γ.Αθανασόπουλου η Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γεωργία Παναγοπούλου, ανεβάζοντας το πολιτικό θερμόμετρο. Σε αυτήν αναφέρει:

“Το αυτοδιοικητικό Ευ Αγωνίζεσθαι και ο πολιτικός πολιτισμός, με… υποχρεώνει να καλωσορίσω, την επίσημη πια, παρουσία του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας», του δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου.
Για την προκοπή ωστόσο του τόπου, είμαι υποχρεωμένη επίσης, να καλωσορίσω και τον ίδιο τον κ. Αθανασόπουλο, στην… κανονική πραγματικότητα, από εκείνη, την εικονική, στην οποία είχε… συμβάλλει ως αντιδήμαρχος Μεσσήνης, από το 2011 έως το 2014!
Δυστυχώς, ούτε ξέρει ,ούτε μπορεί!  Και δεν είναι προσωπική μου εκτίμηση!
Προκύπτει από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου για 4 χρόνια τώρα , παρότι συμμετείχε στις συνεδριάσεις, ήταν οιονεί απών, καθώς σε προτάσεις και θέσεις, προφανέστατα έμοιαζε… ωσεί παρών.

Φοβικός για το Δήμο, φοβισμένος από την έλλειψη προτάσεων και λύσεων, απλώς… βάλλει!
Δεν του αρέσει η αναβάθμιση του Ιστορικού -Εμπορικού Κέντρου. Δεν εγκρίνει την ενεργειακή αναβάθμιση, την αντιπλημμυρική προστασία, το Κέντρο Εμπορίου. Ας το δηλώσει! Το 2015 ήταν γκρίζο! Το 2019 είναι φωτεινό και το… αύριο, ακόμα καλύτερο, με την προϋπόθεση που θέτει ο Γιώργος Τσώνης, πως όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Προς το παρόν –γιατί θα μπορούσα να γράφω «απαντώντας» για ώρες– καλό μας αγώνα, με μια ευχή!

Η… υπερπροσπάθεια για έναν «χρωματισμένο» εντυπωσιασμό και οι αναφορές σε ο,τιδήποτε μπορεί να επισκιάσει την ουσία της Αυτοδιοίκησης, που δεν είναι άλλη, από το αποτέλεσμα, να μην προκαλέσουν τόση… ζάλη, ικανή να θολώσει το στραμμένο στην αλήθεια, βλέμμα μας… Και πάλι λοιπόν, καλό και τίμιο αγώνα“!

Παναγοπούλου: “Οιονεί απών ο Γ.Αθανασόπουλος. Ούτε ξέρει, ούτε μπορεί”
To Top