Αθλητισμός

Παμμεσσηνιακός Καράτε: Με 5 αθλητές στη Χαλκίδα για το Πανελλήνιο παίδων

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε ΠαίδωνΚορασίδων θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με 5 αθλητές. Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ» στη Χαλκίδα.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Λαπιώτης Δημήτρης στα -50Κg. στους Παίδες του 2007, ο Λαπιώτης Άγγελος στα -35Kg. στους Παίδες 2010, ο Μέντζας Δημήτριος στα -45Kg. στους Παίδες 2010, ο Σμυρνιός Δημήτρης στα -40Kg. στην κατηγορία των Παίδων του 2007 και ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +45Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2010. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος), όσο και στο αγώνισμα του Κάτα (τεχνικό μέρος).

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Είμαστε πεπεισμένοι αν και το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το κορυφαίο για την Χώρα μας, ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

 

Παμμεσσηνιακός Καράτε: Με 5 αθλητές στη Χαλκίδα για το Πανελλήνιο παίδων
To Top