Αθλητισμός

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ: Με 64 αθλητές στη Λακωνία

Στο OPEN SERIES ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΕΥΡΩΤΑΣ 2023, θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος με 64 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο 9 & 10 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Την αποστολή του Παμμεσηννιακού, στη γειτονική Λακωνία, που απαρτίζεται από 41 αθλητές και 23 αθλήτριες θα συνοδεύσουν οι προπονητές Ιωάννης και Ευάγγελος Ευθυμίου Μπούρας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αντώνιος Γιουρτούμας, μέλη του Δ.Σ. καθώς και πλήθος συγγενών και φίλων.

Οι 64 αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:

Ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Δημήτριος Σμυρνιός, ο Νικήτας Δημόπουλος, ο Ευθύμιος Μπούρας, ο Γεώργιος Γεωργακόπουλος, ο Αναστάσιος Γεωργιλέας, ο Αντώνιος Πατσαρίνος, ο Ιωάννης Τσερπές, ο Γεώργιος Γεωργιλέας, ο Κωνσταντίνος Μπούχαλης, ο Λουκάς Μπάλλας , ο Δημήτριος Δημόπουλος, ο Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο Χριστοφόρος Φιλανδριανός, ο Σταύρος Κωνσταντόπουλος, ο Βασίλειος Νινιός, ο Ιωάννης Ψυχόπαιδας, ο Κωνσταντίνος Καλλιντέρης, ο Σωκράτης Ζαχαρόγιαννης, ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, ο Μιχάλης Φιλανδριανός, ο Ιβάν Ντίμοβ, ο Φαμπιάν Μουσαράι, ο Νικόλαος Ξυπόλιτος και ο Γεώργιος Ζαχαρόπουλος.

Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα.

Οι Παίδες και οι Άνδρες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι ακόλουθοι: ο Αρκάλης Γεώργιος, ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο Βασίλειος Αηδώνης, Παναγιώτης Παπαβασιλείου, ο Ιάσων Μουτσούλας, ο Θεόδωρος Καλλιντέρης, ο Αναστάσιος Χριστάκης, ο Γεώργιος Πατσαρίνος, ο Πέτρος Ρουμπέας,ο Αναστάσιος Ιντρίζι, ο Ταξιάρχης Κοτσιμπός, ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, ο Νικόλαος Κότσαρης, ο Νικόλαος Βλαχόπουλος και ο Σαράντος Ψυχογόπουλος.

Στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι κάτωθι αθλήτριες:

Η Νεφέλη Ζαχαροπούλου, η Μάρα Μιχοπούλου, η Μαριλένα Γεωργακοπούλου, η Βασιλική Μπάλλα, η Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου, η Δημητρία Μιχοπούλου, η Αρχοντία Διονυσοπούλου, η Φαίδρα Ζαχαροπούλου, Αγάπη Κυριακοπούλου, η Ελισάβετ Παπαβασιλοπούλου, η Ελίνα Ντάκουρη, η Νικολέττα Χανδρινού, η Μαντώ Πεφάνη, η Ελεάννα Ζαχαρόγιαννη και η Σταυρούλα Παναγέα.

Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα και του Κούμιτε.

Μόνο στα Κάτα κορασίδων και γυναικών θα πάρουν μέρος : η Δήμητρα Μακροπούλου, η Βασιλική Δημητροπούλου, η Ιωάννα Κουρκουτά, η Ανδριανή Τσόπελα, η Μαρία Τσερπέ, η Χρυσαλένα Φιλανδριανού, η Μαρία Συρίγου και η Δέσποινα Φωτεινοπούλου.

Οι προπονητές Ευάγγελος και Ιωάννης Ευθυμίου Μπούρας δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι για την προετοιμασία των αθλητών αλλά και την αγωνιστική διάθεση που έχουν επιδείξει οι Καρατέκα του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στις προπονήσεις, ενώ πρόσθεσαν ότι, «Θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί όπως στους προηγούμενους αγώνες μας. Προσδοκούμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουμε τακτικά στις προπονήσεις και αντίστοιχα για τα νέα μας μέλη να εφοδιαστούν με πολύτιμες εμπειρίες που θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον τους στο άθλημα του Καράτε», ενώ κλείνοντας, είναι πεπεισμένοι πως για ακόμη μια φορά θα είναι νικητές στο ήθος, στο ευ αγωνίζεσθε και στη μαχητικότητα.

Y.Γ.: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον σύλλογο μας μπορείτε να μας βρείτε στo, www.pamekarate.gr .

 

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ: Με 64 αθλητές στη Λακωνία

Δημοφιλέστερα

To Top