ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Παμμεσσηνιακή κινητοποίηση με μπλόκα ετοιμάζουν την Τετάρτη οι αγρότες

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Σε συντονισμό με τις αποφάσεις της σύσκεψης των μπλόκων στην Νίκαια καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες, επιτροπές αγώνα , αγροτικούς συλλόγους του νομού σε παμμεσσηνιακή κινητοποίηση στην Καλαμάτα την Τετάρτη 16 Φλεβάρη 2022.

Διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα που έχουμε, διαβεβαιώνουμε ότι δεν υποχωρούμε αλλά θα κλιμακώσουμε τον αγώνα για να δοθούν πραγματικές λύσεις. Καλούμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να αφήσουν τις συκοφαντίες κατά των αγροτών, να αποσύρουν τις δυνάμεις καταστολής από τα μπλόκα και να δώσουν λύσεις αλλιώς δεν πρόκειται να γυρίσουμε στα χωριά μας.

Όλοι με τα τρακτέρ μας στον δρόμο δυναμώνουμε τα μπλόκα μας!!!

Συγκεντρώσεις:

· Μπλόκο Σουληναρίου στις 9.00 πμ

· Καζάρμα στις 10.00 πμ

· Μπλόκο Μεσσήνης 10.00 πμ

· Αναχώρηση για Καλαμάτα από Μεσσήνη στις 11.00 πμ

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΦΙΔΑ: “Ωμός εκβιασμός των έμπορων με τις πλάτες της κυβέρνησης”

“Κινδυνεύουν να χάσουν και τη συνδεδεμένη ενίσχυση όσοι παραγωγοί δεν πουλήσουν στις εξευτελιστικές τιμές 50 70 λεπτών καθώς τελειώνει η προθεσμία που πρέπει να παραδώσουν την σταφίδα τους στους μεταποιητές. Ωμός εκβιασμός των έμπορων με τις πλάτες της κυβέρνησης. Είναι ολοφάνερο πια ότι κάποιοι ήθελαν να αρπάξουν τη σταφίδα σε χαμηλές τιμές . Μεγάλη ευθύνη της κυβέρνηση και προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού για την καταστροφή της σταφίδας. Πρόκληση να μιλάει για επαγγελματίες- διαδηλωτές, τους αγρότες που διαμαρτύρονται, την ώρα που αυτός και η κυβέρνηση του 8 μήνες τώρα έχουν τα αφτιά τους κλειστά καταστρέφοντας 20. 000 οικογένειες σταφιδοπαραγωγών και ένα εμβληματικό προϊόν όπως η σταφίδα . Τα ψέματα τελείωσαν καλούμε όλους τους σταφιδοπαραγωγούς να ενισχύσουν τα μπλόκα τον αγροτών εδώ στον νόμο μας και να συμμετάσχουν στην παμμεσσηνιακή κινητοποίηση των μπλόκων Σουληναριου – Μεσσήνης την Τετάρτη 16 Φλεβάρη”.

Παμμεσσηνιακή κινητοποίηση με μπλόκα ετοιμάζουν την Τετάρτη οι αγρότες
To Top