Αθλητισμός

Πάμισος: “Να πετύχουμε τους στόχους μας”, λέει ο Λαθύρης -Φιλικό με Διαβολίτσι

Το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος οι άνθρωποι του Παμίσου Μεσσήνης και με την μεταγραφή του Βαγγέλη Λαθύρη έκαναν μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις του καλοκαιριού και έκλεισαν το ρόστερ για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. 

Ο 25χρονος εξτρέμ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο “Νησί”, στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση των πρασίνων για την απόκτησή του, και λύνει τα χέρια του Γιώργου Καλόμαλου, ο οποίος πλέον έχει μία δυνατή λύση για το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας, εκεί που στα παιχνίδια έως τώρα είχε δείξει αδυναμίες.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Λαθύρης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, από την προηγούμενη παρουσία του, οπότε δεν τίθεται θέμα εγκλιματισμού ή προσαρμογής του. Με τους νεώτερους γνωρίστηκε ήδη καθώς βρίσκεται περισσότερο από 10 μέρες στην Μεσσήνη και προπονείται υπό τις οδηγίες του Καλόμαλου.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα. Γύρισα σε ένα γνώριμο και οικογενειακό περιβάλλον. Συναντώ παλιούς φίλους και συμπαίκτες και εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά στη χρονιά με υγεία για όλους και χωρίς προβλήματα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, λέει στο messinialive για την επανένταξη του στον Πάμισο.

Οι πράσινοι προετοιμάζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για την έναρξη του πρωταθλήματος και το ερχόμενο Σάββατο θα πάρουν γεύση Γ’ Εθνικής καθώς θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Διαβολιτσίου, σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Θα είναι ένα δυνατό τεστ τόσο για την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου όσο και για το συγκρότημα του Αλέξη Μαντζούνη που θα μετρήσουν δυνάμεις τρεις εβδομάδες πριν τη σέντρα της νέας σεζόν.

 

 

Πάμισος: “Να πετύχουμε τους στόχους μας”, λέει ο Λαθύρης -Φιλικό με Διαβολίτσι
To Top