Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Βαγγέλης Λαθύρης… reloaded

Επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος και δίνει άλλη ώθηση στον Πάμισο! Ο Βαγγέλης Λαθύρης θα φορέσει και πάλι τα πράσινα καθώς σήμερα υπέγραψε στην ομάδα της Μεσσήνης, και γυρίζει εκεί που πριν τέσσερα χρόνια συστήθηκε στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και για δυο σεζόν κατέπληξε με την εκρηκτικότητά του και την έφεση στο σκοράρισμα.

Ο 25χρονος εξτρέμ, αποχώρησε από την Αχαϊκή με την οποία είχε συμφωνήσει πριν λίγο καιρό και πλέον θα βρεθεί αντίπαλός της στον 9ο όμιλο με την ομάδα της Μεσσήνης.

Βρίσκεται από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας στην Μεσσήνη και όλο αυτό διάστημα έκανε προπονήσεις με τους πράσινους.

Ο Βαγγέλης Λαθύρης γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1995 στο Αγρίνιο. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αχαϊα με τον Απόλλωνα Βίδοβας ενώ την σεζόν 2009-10 υπήρξε μέλος της Κ15 του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική με τον Εθνικό Σαγέϊκων και ακολούθησαν Ατρόμητος Λάππα, Δόξα Ν. Μανωλάδας και Βραχνέϊκα.

Ο Πάμισος ήταν ο πρώτος του σταθμός στην Μεσσηνία για να ακολουθήσει η Καλαμάτα την σεζόν 201819. Κατόπιν βρέθηκε στο Ναύπλιο και τελείωσε την περυσινή σεζόν στον Πανθουριακό.

Πάμισος Μεσσήνης: Βαγγέλης Λαθύρης… reloaded
To Top