Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Πρώτη ανανέωση ο Δεμπεγιώτης

Ο Πάμισος Μεσσήνης αναμένεται σε λίγες μέρες να έχει νέα διοίκηση με την διεξαγωγή εκλογών στις 8 Αυγούστου, οι διεργασίες ωστόσο για το ρόστερ της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μετά την επιστροφή του Σπύρου Τσίκινη στον πάγκο της ομάδας άρχισε η σύνθεση του παζλ και η πρώτη ανανέωση είναι του Ετεοκλή Δεμπεγιώτη. Ο 32χρονος επιθετικός είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα. Μετακόμισε πέρυσι στον Πάμισο από το Καλό Νερό. Στην τριφυλιακή ομάδα  αγωνίστηκε για μια τετραετία πανηγυρίζοντας δύο ανόδους που συνοδεύτηκαν από πολλά γκολ καθώς δείχνει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.

Η ανακοίνωση του Πάμισου Μεσσήνης για τον Δεμπεγιώτη:

Στον Πάμισο Μεσσήνης συνεχίζει ο επιθετικός άσος της ομάδας μας Ετεοκλής Δεμπεγιώτης.

Ο Ετεοκλής Δεμπεγιώτης αγωνίστηκε πρώτη φορά πέρυσι στην ομάδα μας, είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας και αποτελεί υπόδειγμα ήθους και πάθους.

Για τους παραπάνω λόγους η διοίκηση του Πάμισου Μεσσήνης είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που ο Ετεοκλής συνεχίζει φέτος να είναι μαζί μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

 

Πάμισος Μεσσήνης: Πρώτη ανανέωση ο Δεμπεγιώτης
To Top