Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Οι πρώτες 8 ανανεώσεις- Απλώνει δίχτυα στη Μεσσηνία για μεταγραφές

Mε τις πρώτες ανανεώσεις από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Α’ κατηγορία Μεσσηνίας ξεκίνησε στον Πάμισο Μεσσήνης η υλοποίηση του σχεδιασμού για το νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Την φανέλα της ομάδας θα συνεχίσει να φορά για 15η χρόνια ο κάπτεν Γιάννης Μωράκης ενώ την συνεργασία τους ανανέωσαν και οι Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Γιώργος Οικονομόπουλος, Διονύσης Παπαδόπουλος, Άλεξ Μπορχάν, Ντίσα Κλέιβι, Βασίλης Πολυχρόνης.

Η διοίκηση των πράσινων, όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει, θα ακολουθήσει την περσινή πετυχημένη συνταγή δείχνοντας εμπιστοσύνη στα δικά της παιδιά και σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ανανεώσεις από τον βασικό κορμό της ομάδας.

Οι πράσινοι ωστόσο δεν θα μείνουν εκεί καθώς οι απαιτήσεις της κατηγορίας τους υποχρεώνουν να ενισχύσουν το ρόστερ. Έτσι βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές από όλη τη Μεσσηνία, σε πρώτη φάση, ώστε να καλύψουν τα κενά του ρόστερ και τις επιθυμίες του Γιώργου Καλόμαλου για την δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου στο νέο πρωτάθλημα.

 

 

Πάμισος Μεσσήνης: Οι πρώτες 8 ανανεώσεις- Απλώνει δίχτυα στη Μεσσηνία για μεταγραφές
To Top