Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Πλατιά χαμόγελα για το… εξάποντο στη Ζάκυνθο

Πλατιά χαμόγελα έφερε στον Πάμισο Μεσσήνης η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η οποία μάλιστα επιτεύχθηκε εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα που τουλάχιστον τώρα στο ξεκίνημα, φαίνεται να έχει τους ίδιους στόχους με αυτόν.

Υπό αυτό το πρίσμα οι πράσινοι πήραν ένα εξάποντο στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου και παράλληλα… ξόρκισαν την κακοδαιμονία της πρώτης αγωνιστικής με την ήττα στις καθυστερήσεις που είχε έρθει, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στο δημοτικό γήπεδο Μαχαιράδου.

Οι πράσινοι έφεραν βαρέως αυτή την πρώτη ήττα καθώς ήταν κάτι που δεν άξιζαν και με την αγωνιστική τους παρουσία είχαν δείξει πως θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν ωστόσο ένα μάθημα για αυτούς καθώς το παραμικρό λάθος πληρώνεται, κάτι που φαίνεται να εμπέδωσαν και στη δεύτερη επίσκεψή τους στη Ζάκυνθο φάνηκαν περισσότερο ώριμοι και αποφασισμένοι.

Την πρώτη νίκη παρακολούθησε από την κερκίδα και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Βλαχάκης ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν στη Ζάκυνθο και βρέθηκε στην εξέδρα μαζί με τη γενική αρχηγό Αγγελική Μαντά και τους εκτός αποστολής.

Οι πράσινοι είναι μία οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά στη Ζάκυνθο και έγινε αντιληπτό από τους γηπεδούχους, με τους ανθρώπους του Τσιλιβή και τον πρόεδρο Τάκη Γκλαβά, να το επισημαίνουν στις συνομιλίες που είχαν μαζί τους μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι πράσινοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και οι παράγοντες των δυο ομάδων ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ματς του δευτέρου γύρου στην Μεσσήνη.

Το κλίμα κατά την επιστροφή της αποστολής στη Μεσσηνία ήταν πανηγυρικό και βέβαια δεν είχε καμία σχέση με αυτό της περασμένης εβδομάδας. Οι πράσινοι μάλιστα δείπνησαν όλοι μαζί με την άφιξή τους στη Μεσσήνη παρουσία και άλλων μελών της διοίκησης οι οποίοι δεν μπόρεσαν να βρεθούν στη Ζάκυνθο.

Τη Δευτέρα η ομάδα προπονήθηκε χαλαρά στο δημοτικό στάδιο και την Τρίτη υπάρχει ρεπό για να ξεκινήσει από την Τετάρτη την προετοιμασία για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την Βάρδα.

Πάμισος Μεσσήνης: Πλατιά χαμόγελα για το… εξάποντο στη Ζάκυνθο
To Top