Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: “Να βγούμε δυνατοί και υγιείς απο την πανδημία”, λέει ο Γιώργος Τσούκλερης

Ο Πάμισος Μεσσήνης συνεχίζει τα αφιερώματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και σειρά πήρε ο Γιώργος Τσούκλερης.

Ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι γιός του προπονητή ποδοσφαίρου Θανάση Τσούκλερη, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανέλαβε την Κ14 της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

“Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου είναι πολύ χαρούμενη που από πέρυσι ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ομάδα μας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της”, αναφέρουν οι ¨πράσινοι” και στην συνέχεια τον λόγο παίρνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής:

“Το γήπεδο για μένα ήταν πάντα το δεύτερό μου σπίτι λόγω της δουλειάς του πατέρα μου ο οποίος στην ουσία ήταν κι ο πρώτος μου προπονητής στην Ακαδημία του Αίαντα Καλαμάτας όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία τεσσάρων χρονών.

“Στα δεκαπέντε μου συμμετείχα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας με την οποία κατάφερα να σημειώσω τρία γκολ. Στον Απόλλωνα παρέμεινα μέχρι το 2019, χρονιά κατά την οποία συμμετείχα κι στον τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας.

“Το επόμενο μεγάλο βήμα για μένα ήταν η επιλογή μου να βρίσκομαι στην οικογένεια του Παμίσου, έχοντας ως κριτήριο την ιστορία της ομάδας και την επαγγελματική δουλειά που γίνεται τόσο σε διοικητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και του προπονητή μου κυρίου Γιώργου Καλόμαλου.

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, η διοίκηση με δέχτηκε εγκάρδια και οι συμπαίκτες μου με αγκάλιασαν και με έκαναν γρήγορα να νιώσω κομμάτι της ομάδας. Η πρώτη μου χρόνια στο Πάμισο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε την άνοδο για την Γ’ εθνική.

“Δυστυχώς η υγειονομική κρίση που ζούμε μας έχει αναγκάσει για δεύτερη φορά να μείνουμε μακριά από τις προπονήσεις και το πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ στενάχωρο καθώς ανατρέπει την καθημερινότητά μας και δυσκολεύει την προσήλωση στους στόχους μας. Ελπίζω να βγούμε σύντομα από αυτήν την δοκιμασία υγιείς και να επιστρέψουμε γρήγορα στο γήπεδο και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

“Εύχομαι με το νέο έτος ο καθένας μας να βρει το κίνητρο και την δύναμη που θα τον οδηγήσουν στην κατάκτηση των δικών του στόχων, μικρών και μεγάλων!”

Πάμισος Μεσσήνης: “Να βγούμε δυνατοί και υγιείς απο την πανδημία”, λέει ο Γιώργος Τσούκλερης

To Top