Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: “Μαζί θα το ξεπεράσουμε πιο εύκολα”, λέει ο Σάρι Τόσκα

Οι άνθρωποι του Παμίσου Μεσσήνης έχουν κάτ’ επανάληψη αναφερθεί στο μεγάλο φετινό κέρδος της ομάδας που είναι η συμμετοχή παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Ένας από αυτούς είναι ο 19χρονος τερματοφύλακας Σάρι Τόσκα ο οποίος με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της καραντίνας που έχει οδήγησει η πανδημία του κορονοϊού αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος, αν και όποτε αυτή έρθει.

“Η κατάσταση που ζούμε είναι πρωτόγνωρη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε στο σπίτι μας μέχρι να τελειώσει αυτή η άσχημη συγκυρία. Ψυχολογικά είμαι δυνατός και αισιόδοξος. Σε αυτό με βοηθάει ότι σαν ομάδα έχουμε καθημερινή επικοινωνία, με τους συμπαίκτες μου, με το τεχνικό τιμ αλλά και με την διοίκηση του Παμίσου”, λέει ο 19χρονος γκολκήπερ και συνεχίζει:

“Το ότι σταμάτησε σε αυτήν την περίοδο το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πούμε ότι μας συμφέρει ή μας βολεύει διότι είχαμε πάρει ένα καλό σερί και δεν θέλαμε σε καμιά περίπτωση να σταματήσει. Το θετικό είναι ότι στην ομάδα είμαστε όλοι καλά και σωματικά και ψυχολογικά για να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα από εκεί που το αφήσαμε.

Προσωπικά είμαι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, μένω και εγώ στο σπίτι, προπονούμαι στο σπίτι και έτσι θα κάνουμε όλοι μέχρι να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Εύχομαι η επιστροφή μας στους αγωνιστικούς χώρους να γίνει σύντομα. Μέχρι τότε να έχουμε όλοι υπομονή, να προσέχουμε και να είμαστε υγιείς!”

Πάμισος Μεσσήνης: “Μαζί θα το ξεπεράσουμε πιο εύκολα”, λέει ο Σάρι Τόσκα
To Top