Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Ο Γιώργος Κατσούλης νέος γυμναστής

Ο Γιώργος Κατσούλης θα είναι ο νέος γυμναστής του Παμίσου Μεσσήνης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι πράσινοι.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είχαν αρχικά ανακοινώσει τον Ευτύχη Τασιόπουλο αλλά η συμφωνία τελικά δεν ευοδώθηκε και στη θέση του θα βρεθεί ο πρώην γυμναστής της Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση:

Στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας εντάχθηκε από εχθές ο Γιώργος Κατσούλης με την ιδιότητα του Γυμναστή.

Ο έμπειρος Γυμναστής είναι απόφοιτος Τ.Ε.ΦΑ.Α με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εργάζεται ως Γυμναστής στην Α’ θμια Εκπαίδευση. Έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει εργαστει σε πολλές ομάδες του νομού μας, με μεγάλη επιτυχία και έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα. Επί σειρά ετών στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Καλαμάτα και στον Μεσσηνιακό Γυμνασιακό Σύλλογο σαν γυμναστής και ως προπονητής. Επίσης έχει εργαστεί και στις παρακάτω ομάδες: Ηρακλή Καλαμάτας, Πανιώνιο Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ίδιος ο κύριος Κατσούλης δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που θα είναι μέλος στην ιστορική ομάδα του Παμίσου, η οποία έχει καλή διοίκηση, καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό και ικανό προπονητή. Και κατά την γνώμη του αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Θα βοηθήσει όσο μπορεί να έχει καλή πορεία η ομάδα και ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου καλωσορίζει τον Γιώργο Κατσούλη και του εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

 

 

Πάμισος Μεσσήνης: Ο Γιώργος Κατσούλης νέος γυμναστής
To Top