Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Με Γεωργιόπουλο στον πάγκο- Αμφίβολοι Σίνος, Δεμπεγιώτης με Σπερχογεία

Με τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο στην άκρη του πάγκου θα παραταχθεί ο Πάμισος Μεσσήνης στην Σαββατιάτικη (16/10, 15:30) αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Α’ τοπικής Μεσσηνίας με αντίπαλο την Σπερχογεία.

Οι πράσινοι συνεχίζουν τις επαφές για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Μπιζίμη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά ακόμη αλλά ακόμη δεν έχει βγει “λευκός καπνός”. Δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και σίγουρα δεν θα προχωρήσουν σε συνεργασία η οποία δεν θα έχει προοπτική για την ομάδα, οπότε σταθμίζουν όλα τα δεδομένα και αναλόγως θα πράξουν.

Το γεγονός άλλωστε ότι την ευθύνη της ομάδας έχει ένας τεχνικός ο οποίος έχει πιστοποίηση UEFA Β, όπως συμβαίνει με τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο, τους δίνει την ευχέρεια του χρόνου να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους και να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Σπερχογεία με εξαίρεση τους Παναγιώτη Σίνο, Ετεοκλή Δεμπεγιώτη οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και ενδεχομένως να προφυλαχθούν εάν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Ο Πάμισος ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα επικρατώντας 4-0 του Εθνικού Μελιγαλά ενώ την δεύτερη αγωνιστική έκανε το ρεπό του, οπότε απέναντι στη Σπερχογεία θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες και να συνεχίσει στο γκρουπ των πρωτοπόρων με το απόλυτο.

Πάμισος Μεσσήνης: Με Γεωργιόπουλο στον πάγκο- Αμφίβολοι Σίνος, Δεμπεγιώτης με Σπερχογεία
To Top