Αθλητισμός

Πάμισος Μεσσήνης: Επινίκια τίτλου και στο… βάθος γάμος!

Με δείπνο της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και λίγους -λόγω των συνθηκών- αλλά εκλεκτούς καλεσμένους, ο Πάμισος Μεσσήνης γιόρτασε την άνοδο γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μεσσηνίας και την επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Σε κλίμα οικογενειακό και ενθουσιώδες, παρουσία του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, των παλιών και νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου, οι πράσινοι γιόρτασαν την μεγάλη επιτυχία έχοντας σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους που στάθηκαν όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της διοίκησης μίλησαν για δικαίωση του πλάνου που σχεδίασαν το περασμένο καλοκαίρι και είχε να κάνει με την προώθηση νέων παιδιών από τις Ακαδημίες, τονίζοντας προς θα το ακολουθήσουν πιστά και τη νέα σεζόν δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και κορυφώθηκε με μια μεγάλη είδηση. Ο έφορος Ηλίας Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα του messinialive έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για το το ”μπαμ” του καλοκαιριού καθώς ο “κάπτεν” της ομάδας Γιάννης Μωράκης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του messinialive με τις δηλώσεις των Γιώργου Αθανασόπουλου, Γιώργου Βλαχάκη, Γιώργου Ντούλη, Γιάννη Μωράκη, Ηλία Αποστολόπουλου, Γιώργου Πετρόπουλου, Μπάμπη Μακρή, Σάρι Τόσκα και της Άννυ Καλοφωλιά, η οποία εξελέγη για πρώτη φορά στο συμβούλιο του Παμίσου.

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος

Ο Γιώργος Βλαχάκης

Ο Γιώργος Ντούλης

O Γιάννης Μωράκης

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος

Ο Γιώργος Πετρόπουλος

Ο Μπάμπης Μακρής

Η Άννυ Καλοφωλιά

Ο Σάρι Τόσκα

 

To Top