ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΜΕ: “Εκεί που μας χρωστάγανε μάς πήραν και το βόδι”

TI ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η γραμματεία του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας απάντησε στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας που κάνει λόγο για “προσχεδιασμένη στάση του ΠΑΜΕ” από “μια ομάδα που εισήλθε στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου”. Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας αναφέρει τα ακόλουθα:

“Αντιπροσωπεία από τα σωματεία εργαζομένων ΔΕΥΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, Συνδικάτο ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας, το νεοσύστατο συνδικάτο Επισιτισμού τουρισμού Ν Μεσσηνίας και το συνδικάτο οικοδόμων Ν Μεσσηνίας, παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση του ΕΚ και απαίτησαν να μπεί θέμα στην συζήτηση «ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ» με αίτημα απόσυρση από την Βουλή του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης πού περιλαμβάνει και διατάξεις παρέμβασης στον συνδικαλιστικό νόμο, πού βάζει εμπόδια στην απεργία και παρεμβαίνει στον τρόπο λειτουργίας των σωματείων.
Να θυμίσουμε ότι από της 4/1/2018 είχαμε απευθύνει σχετική ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο και Γραμματέα της Διοίκησης.
Για άλλη μία φορά το Προεδρείο της διοίκησης, που στηρίζεται από την ΔΑΚΕ-ΛΑΕ, λειτούργησαν ως μπλοκ πού βάζει πλάτη να περάσουν τα σχέδια του ΣΕΒ και της αστικής τάξης αναίμακτα.
Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, σε πληρωμένη ανακοίνωση τους, αποκαλούν τους εκλεγμένους εκπροσώπους των σωματείων ομάδα και αποφεύγουν σαν το διάβολο το Λιβάνι να πούν πιο ήταν το αίτημα της «ομάδας»
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΣΤΩΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Χάσανε μια ιστορική ευκαιρία να σταθούν όρθιοι απέναντι στην τάξη πού υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπηρετούν. Είναι καταδικασμένοι στην συνείδηση των εργαζομένων και ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει την σημερινή τους στάση σαν την μελανότερη για την ιστορία της Διοίκησης του ΕΚ Καλαμάτας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 7ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛ 23ΗΣ ΜΑΡΤΗ”

ΠΑΜΕ: “Εκεί που μας χρωστάγανε μάς πήραν και το βόδι”
To Top