Αθλητισμός

“Πάμε Απολλωνάρα”!

Όλα για διπλό ανόδου στο Αιγάλεω ο Απόλλωνας Καλαμάτας!

Ένα ματς όλη η χρονιά, μία νίκη μακριά από το όνειρο. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας δίνει σήμερα (7/5, 19:00) τον τρίτο τελικό των playoff ανόδου στο Αιγάλεω στοχεύοντας την δεύτερη νίκη που θα τον φέρει στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Έχοντας κάνει ήδη την υπέρβαση στη σεζόν, η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το θαύμα στο “Στ. Βενέτης” και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και τα προγνωστικά να πάρει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία και να γράψει ιστορία.

Οι ασπρόμαυρες έχουν δείξει στη σειρά των τελικών πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και τίποτα μακριά από τις δυνατότητές τους. Έστω κι αν στο κρισιμότερο ματς της χρονιάς θα υποχρεωθούν να αγωνιστούν χωρίς την Καρακύκλα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στον δεύτερο τελικό, θα παίξουν και για την Σοφία, αλλά και για να δικαιώσουν τους κόπους και τις προσπάθειες που έχουν κάνει όλη τη σεζόν, φτάνοντας στον τελικό των τελικών.

Το Αιγάλεω μπήκε στη σειρά με τον αέρα του φαβορί και πέτυχε μία εύκολη νίκη στο πρώτο ματς αλλά ο Απόλλωνας Καλαμάτας απάντησε με το ίδιο νόμισμα αποδεικνύοντας πως είναι σκληρό καρύδι και σήμερα αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα!

LIVE Ο ΑΓΩΝΑΣ

Pre League Γυναικών – Τελικοί ανόδου
Πρώτος αγώνας – Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Α.Ο. Αιγάλεω – Απόλλων Καλαμάτας 3-0 (25-17, 25-18, 25-22)
Δεύτερος αγώνας – Τετάρτη 4 Μαΐου 2022
Απόλλων Καλαμάτας – Α.Ο. Αιγάλεω 3-0 (25-22, 25-17, 25-14)
Τρίτος αγώνας – Σάββατο 7 Μαΐου 2022
«Στ. Βενέτης», 19.00: Α.Ο. Αιγάλεω – Απόλλων Καλαμάτας

 

To Top