Το δικό μου Σχολείο

Σε παιδική όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συμμετέχει η Ε’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά

H Ε΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα πάρει μέρος στις Εκπαιδευτικές και Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
🎯 Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά έντεκα σχολεία, επτά της Αττικής και τέσσερα της επαρχίας.
🎯 "Το 3ο κουδούνι όπερα" φιλοδοξεί μέσω σύγχρονων πρακτικών του μουσικού θεάτρου να φέρει σε επαφή εκπαιδευτικούς και μαθητές δημοτικών σχολείων με τον συναρπαστικό χώρο του μουσικού θεάτρου και για φέτος θέτει ως στόχους την προαγωγή της δημιουργικής και κριτικής σκέψης, την καλλιέργεια δεξιοτήτων και γνώσεων σχετικών με τον διακαλλιτεχνικό χώρο του μουσικού θεάτρου, αλλά και την εισαγωγή των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και μαθητών στη δημιουργική διαδικασία ενός σύγχρονου μουσικοθεατρικού έργου με τον τίτλο Σταγόνα…ΕΓΩ / Ωκεανός… ΜΑΖΙ.
🎯 Τα εργαστήρια θα ολοκληρωθούν με την παρουσίαση στο ευρύ κοινό του καλλιτεχνικού αποτελέσματος του εργαστηρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 11 Ιουνίου του 2023.
🎯 Η υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος στην Καλαμάτα είναι η μουσικός του σχολείου  Αθηνά Καφετζή. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν η εικαστικός  Σεσίλ Τόλια και οι εκπαιδευτικοί Αιμιλία Σασαρώλη και Αναστάσης Σταυρόπουλος.

Σε παιδική όπερα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συμμετέχει η Ε’ τάξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά
To Top