Υγεία

Παιδιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός παιδιών αθιγγάνων σε Αγία Τριάδα και Ασπρόχωμα

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία για Όλους» της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, θα πραγματοποιηθεί ιατρική παρέμβαση στη Μεσσηνία, από 25 Μαΐου 2018 έως τις 27 του μήνα, σε συνεργασία με διαφόρους φορείς, μεταξύ των οποίων και το Δήμο Καλαμάτας.

Μεταξύ άλλων, αύριο Παρασκευή 25.5.2018 θα πραγματοποιηθεί παιδιατρικός έλεγχος και εμβολιασμός παιδιών αθιγγάνων σε καταυλισμούς στην Καλαμάτα, στην Αγία Τριάδα και στο Ασπρόχωμα, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Παράρτημα Καλαμάτας, την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καλαμάτας. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου θα στηθούν σκηνές στους καταυλισμούς με συμμετοχή εθελοντών του Ε.Ε.Σ.

Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν είναι ιλαράς – παρωτίτιδας – ερυθράς, ηπατίτιδας Β΄, διφθερίτιδας – τετάνου – κοκκύτη – πολιομυελίτιδας

Αυτή τη δράση υγείας διοργανώνει η Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την 6η ΥΠΕ, το Δήμο Καλαμάτας, το Νοσοκομείο Καλαμάτας, τον Ε.Ε.Σ. – Παράρτημα Καλαμάτας και το 9ο Σύνταγμα Πεζικού.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Unesco και θα διενεργηθεί με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Παιδιατρικές εξετάσεις και εμβολιασμός παιδιών αθιγγάνων σε Αγία Τριάδα και Ασπρόχωμα
To Top