Παιδί

Tα παιδιά του e-ΚΔΑΠ Καλαμάτας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τον κορονοϊό: “Μένουμε σπίτι”

Με δημιουργικό και ηλεκτρονικό τρόπο συνεχίζονται οι δραστηριότητες για παιδιά που συμμετέχουν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Τα παιδιά και οι γονείς τους συμμετείχαν στο ΚΔΑΠ challenge των προηγούμενων ημερών, απέστειλαν τις δημιουργίες τους ηλεκτρονικά από τα σπίτια τους, μεταφέροντας το μήνυμα «μένουμε σπίτι», στους φίλους τους αλλά και σ’ όλους εμάς.

Τα παιδιά επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους, πήραν μαρκαδόρους, μπογιές, χαρτί και ψαλίδι, έφτιαξαν μέχρι και πανό που κρέμασαν από τα μπαλκόνια τους, έπλασαν με πλαστελίνη το μήνυμα ” μένουμε σπίτι”, δείχνοντας με τον τρόπο τους ότι έχουν καταλάβει το λόγο του αναγκαστικού εγκλεισμού μας στα σπίτια μας, ώστε να αποτραπεί η περαιτέρω διάδοση του κορονοϊού. Με χρώματα, με καλή διάθεση, στέλνουν τα δικά τους αισιόδοξα μηνύματα σε όλους μας. Γιατί μπορεί τα σχολεία αναγκαστικά να διέκοψαν τη λειτουργία τους, όμως τα παιδιά μέσα από τα e-KΔΑΠ βρίσκουν διέξοδο και τρόπους δημιουργικής απασχόλησης. Γιατί όπως γράφει και η μικρή μαθήτρια Παναγιώτα “μένουμε σπίτι, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε πίσω στα ΚΔΑΠ”.

Tα παιδιά του e-ΚΔΑΠ Καλαμάτας στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τον κορονοϊό: “Μένουμε σπίτι”
To Top