Αθλητισμός

Παγκόσμιες διακρίσεις για τον καλαματιανό αθλητή ιππασίας Κατσόγιαννη στους Special Olympics

Ο καλαματιανός αθλητής ιππασίας των Special Olympics στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε, χθες Παρασκευή 5 Απριλίου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο Γιάννης Κατσόγιαννης, αθλητής που κατέκτησε 2η, 3η και 4η θέση στο άθλημα της ιππασίας, στο πλαίσιο των Special Olympics . Τον αθλητή συνόδευαν οι γονείς και η προπονήτριά του, ενώ η συνάντηση έγινε παρουσία του Αντιπροέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκου Μπασακίδη.

Οι παγκόσμιοι αυτοί αγώνες, με συμμετοχή στα αγωνίσματα της ιππασίας 145 αθλητών από πλήθος χωρών, διεξήχθησαν στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μεταξύ 14 και 21 Μαρτίου 2019. Ο Καλαματιανός αθλητής, που ανήκει στο τμήμα θεραπευτικής ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, κατέκτησε τη 2η θέση στο αγώνισμα “English Equitation” και την στο “Dressage”, ενώ σε άλλη διαγωνιστική διαδικασία ήλθε 4ος. Στους αγώνες τον συνόδευσε η προπονήτριά του, Στεφανία Σπυροπούλου, παιδοψυχίατρος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη θερμά το Γιάννη Κατσόγιαννη για τις επιτυχίες του, όπως και την προπονήτρια και τους γονείς του για τη μέριμνα και υποστήριξή τους προς τον Καλαματιανό αθλητή. Τόνισε, επίσης, ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα υποστηρίξει έμπρακτα το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η υπομονή», ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια του αθλητή.

Παγκόσμιες διακρίσεις για τον καλαματιανό αθλητή ιππασίας Κατσόγιαννη στους Special Olympics
To Top