Αθλητισμός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Με 4 εταιρείες προχωράει το masterplan της Νέας Τούμπας

Με τέσσερις εταιρείες προχωράει το masterplan για τη Νέα Τούμπα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σήμερα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για το 2022 σχετικά με το θέμα της Νέας Τούμπας, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, η ομάδα εργασίας και ο εκπρόσωπος του Α.Σ. κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη και για την εταιρεία που θα αναλάβει το masterplan του Νέου Γηπέδου.
Όπως τονίζεται, το στάδιο της λήψης προσφορών έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μία. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Στη σύσκεψη έγινε η σύνοψη των τελευταίων ενεργειών του προηγούμενου χρόνου και πάρθηκε η απόφαση των επόμενων σημαντικών κινήσεων. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η εξέλιξη του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβρη για την εταιρεία που θα αναλάβει το masterplan του Νέου Γηπέδου. Το στάδιο της λήψης προσφορών έχει ολοκληρωθεί και από τις 5 προτάσεις, απορρίφθηκε η μία. Από τους υπόλοιπους 4 διαγωνιζόμενους ζητήθηκε η αναλυτική παρουσίαση των μελετών, από τις οποίες θα προκύψει και ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τις απαραίτητες αλλαγές που θα πρέπει να περιλαμβάνει το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αναμένεται τελικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Η έγκαιρη έκδοση του Διατάγματος και ασφαλώς η πρόβλεψη όλων όσων έχουν συμφωνηθεί με τους φορείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε στο ίδιο διάστημα να παρουσιαστούν και τα προτεινόμενα σχέδια για τη Νέα Τούμπα».

Από zougla.gr

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Με 4 εταιρείες προχωράει το masterplan της Νέας Τούμπας
To Top