Αθλητισμός

ΠΑΕ Καλαμάτα: Μοίρασαν χαρά και δώρα στην “Διάπλαση”

Στο Κέντρο Αποκατάστασης και ΑποθεραπείαςΔιάπλαση” βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας της Καλαμάτας, μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στους νοσηλευόμενους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Την μελανόλευκη αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο γενικός αρχηγός Τάσος Χατζηαγγελής, ο προπονητής Βασίλης Βούζας με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και πλειοψηφία του ρόστερ.

Οι μελανόλευκοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ανθρώπους της “Διάπλασης” και τον πρόεδρο του ΔΣ, ιατρό ορθοπεδικό Βασίλη Τζωρτζάκη, για το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν και τις υπηρεσίες που παρέχουν καθώς επίσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως και τις προκλήσεις στις οποίες ανταποκρίνονται με επιτυχία.

Η Διάπλαση βρίσκεται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Καλαμάτα και οι άνθρωποί της ευχαρίστησαν τους μελανόλευκους για την παρουσία τους και την συμπαράσταση στο έργο τους κάτι που έκαναν με στην σειρά τους και οι μελανόλευκοι ευχαριστώντας το Κέντρο για την στήριξη που τους παρέχει.

To Top